Kurum Adı : Şehit Cemalettin Avcı Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://secal.meb.k12.tr
Adres : Elvanlar Mahallesi Gülmezoğlu Cad.No35 Eşme/UŞAK

VİZYON
Okulumuz Şehit Cemalettin Avcı Anadolu Lisesini tüm okul paydaşlarımızın katılımıyla; Ortaöğretim kurumları giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen; yükseköğretime her yıl artan oranda öğrenci yerleştiren; sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarıyla adından söz ettiren; gelişen teknolojiyi takip ederek gerekli fiziki ve teknik donanıma sahip çağdaş bir eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda; Atatürkçü düşünce sistemini benimseyen, kişisel yeteneklerinin farkına varan ve bunları geliştirmeyi kendisine ilke edinen, içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan, en az bir yabancı dil bilen; 21. yüz yılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirmek ve onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır

BAŞARILAR
19 Ekim 2012 günü İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet Koşusunda Okulumuz 9/A sınıfından Mesude Madanoğlu 1. olmuştur.12/D sınıfından Tekin Özkan 3.olmuştur.Ayrıca okulumuz takım halinde ikinci olmuştur. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında okulumuz kız futbol takımı FUTSAL´da il üçüncüsü olmuştur.

Öğretmen Sayısı : 36
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 582
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 8:00-15:30
Derslik Sayısı : 22 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İngilizce İnternet Bağlantısı : Diğer
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : Lojman Yoktur
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe Merkezindedir.
Ulaşım : Okulumuz İlçe Merkezinde Olduğundan Yaya olarak Ulaşılmaktadır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Batı Anadolu´da Uşak ilimize bağlı bir ilçe olan Eşme, ilin en büyük ilçelerindendir. Uşak ilinin 64 km güneybatısında yer almaktadır.İlçemiz 13.700 nüfuslu olup, geçim kaynağı tarıma dayanmaktadır. Doğusu Ulubey ilçesi ve Uşak merkez; batısı Alaşehir ve Sarıgöl; kuzeyi Kula ve Selendi ilçeleri, güneyi de Güney ilçesi ile çevrilidir.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: